Gå till sidans huvudinnehåll

Kontakt

Arne Smedberg

VD
+46 70-817 42 30
arne.smedberg(at)biofuelregion.se

Arne har bred erfarenhet från energibranschen av både värme och el men intresset för förnybar energi gjorde att han ville arbeta för BioFuel Region. Lyhördhet är ett signum i hans ledarskap för att matcha de utmaningar vi har framför oss.

Magnus Matisons

Projektledare Bioekonomi
+46 70-352 44 94
magnus.matisons(at)biofuelregion.se

Efter många år inom skogsnäringen och forskningens värld vill han lyfta skogsråvarans betydelse för bioekonomin. Lobbar gärna tillsammans med industrin och forskare för att påverka spelreglerna för skogen som råvara.

Barbro Kalla

Kommunikatör
+46 70-683 04 27
barbro.kalla(at)biofuelregion.se

Pedagog och hållbarhetsveteran som lagt in en växel för att bidra till fossilfrihet. Utvecklar hela tiden sätten att kommunicera med syftet att integrera forskningsresultat i samhällsutvecklingen och för att sprida berättelser om hur vi antar klimatutmaningen.

Johan Lagrelius

Projektledare
+46 70 345 25 56
johan.lagrelius(at)biofuelregion.se

Civilingenjör och vetenskapsjournalist med erfarenhet inom hållbart resande och hållbart byggande. Brinner för att främja hållbara transporter, på senaste tiden främst inom e-mobilitet. Uppskattar att jobba i team och den där intensiva slutfasen när allt faller på plats.

Lena Jonsson

Projektledare
+46 703061540
lena.jonsson(@)biofuelregion.se

Utbildad jägmästare med lång erfarenhet av utvecklingsprojekt inom skogssektorn.  Vill med engagemang och drivkraft arbeta för en mer hållbar värld  tillsammans med samverkansparter.

Simon Oja

Kommunikatör
+46 70 370 56 62
simon.oja(at)biofuelregion.se 

Doktor i retorik med både bredd- och spetskompetens inom kommunikation. Brinner särskilt för att sprida forskning och kunskap vidare ut i samhället där den kan komma fler till större nytta. Är ständigt nyfiken på hur ny teknik kan användas för att underlätta och förbättra kommunikation.

Ida Norberg

Projektledare 
+46 70 331 54 31
ida.norberg(at)biofuelregion.se

Utbildad kemist och doktor med erfarenhet från forskning både inom skogsindustrin och jordbruket. Ida gillar BioFuel Regions sätt att jobba med projekt som verkligen gör skillnad för miljön och bidrar till en hållbar framtid.

 

Logotyp
X