Gå till sidans huvudinnehåll

Vi vill blir fler… gärna tre anställda till

11 maj, 2017

Inom kort får vi besked om ansökningar till två stora EU-projekt som startar till sommaren och pågår till 2020. Det händer mycket spännande i projekten så om de beviljas behöver vi anställa fler. Vi behöver projektledare, kommunikatör och ekonom/administratör, med start i augusti. Ansök eller sprid ordet!

Under sommaren startar vi upp två nya EU-projekt. Ett av projekten har målet att bygga en korridor av gröna multi-fuel stationer både i Sverige och i Finland och samtidigt förbättra förutsättningarna för åkare att byta fordon. I det andra projektet bygger vi nästa generations snabbladdare i Sverige, Danmark och Baltikum, samt utvecklar affärsmodeller för den elnätsnytta som vi kan erbjuda. Båda projekten pågår fram till och med år 2020.

Personal sökes

Till våra projekt söker vi nu en projektledare, en kommunikatör och en ekonom/administratör.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet, gärna också inom EU-projekt. Du har examen från högskola eller universitet inom ett område som är relevant för tjänsten. Som person tror vi att du är service minded, flexibel och självgående. Du är resultatorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten, och har förmågan att se helheten och komma med idéer för att utveckla verksamheten och dina ansvarsområden. Du har bra hållbarhets-, genus och mångfaldskoll. Du hanterar både det svenska och engelska språket flytande i såväl tal som skrift. Kunskaper i finska eller baltiska språk är meriterande.

Läs mer om respektive tjänst:

Projektledare
Kommunikatör
Ekonom/Administratör

Anställningarna är beroende av ett positivt beslut av EU. Besluten förväntas i maj och juni.

Start: 2017-08-21 eller enligt överenskommelse
Placering: Umeå
Omfattning: Heltid

Ansökan: Snarast möjligt, dock senast 2017-05-31. Vi arbetar med löpande urval. Mejla din ansökan till arne.smedberg@biofuelregion.se. Skriv ”Ansökan ekonom/administratör/kommunikatör/projektledare” (välj en tjänst) i ärenderaden.

BioFuel Region är en icke-vinstdrivande organisation som samarbetar med offentlig sektor, näringsliv samt forskning och utveckling. BioFuel Region skapar nytta för sina medlemmar genom att initiera, koordinera och samarbeta i projekt för att bidra till en fossilfri fordonsflotta, utvecklad bioekonomi och kompetensspridning i norra Sverige. Som anställd hos BioFuel Region kommer du att vara en del av ett viktigt arbete för ett mer hållbart samhälle och en fossilfri fordonsflotta.

Läs mer om BioFuel Region här: www.biofuelregion.se

 
Logotyp
X