Gå till sidans huvudinnehåll

Dubbel representation för BioFuel Region och Energikontoret Jämtlands gemensamma projekt

26 maj, 2021

Dubbel representation för BioFuel Region och Energikontoret Jämtlands gemensamma projekt

Våra projekt bidrar och gör skillnad – och vårat samarbete med Energikontoret på Region Jämtland Härjedalen är guld värt. Att vi nu får möjligheten att presentera båda våra gemensamma projekt under EU Green Week är ytterligare ett kvitto på detta. Inför den nya programperioden för EU:s regionalfond arrangerar Klimatsynk ett webbinarium där lärdomar och erfarenheter från nuvarande omgång presenteras. 

På webbinariet kommer representanter för projekten Stolpe in för stad och land Mellersta Norrland och Förnybart i tanken att berätta om arbetet med laddning av elfordon och förnybara drivmedel som en del av arbetet för en grön omställning av transportsektorn i Mellersta Norrland.  

För att läsa mer och anmäla er till webbinariet som går av stapeln kl10-12 torsdag 3 juni, klicka här. Sista anmälningsdag 1 juni.

Projektet Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland SiSL fokuserar på Västernorrland och Jämtland. BioFuel Region driver projektet tillsammans med Region Jämtland Härjedalen för att stötta laddinfrastukturutbyggnaden samt öka kunskapen om e-mobilitet. Målet är att utveckla en väldimensionerad och sammanhållen laddinfrastruktur för laddfordon i Mellersta Norrland.

Här kan du läsa mer om projektet Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland.

Förnybart i tanken är ett treårigt projekt som drivs av Energikontoret på Region Jämtland Härjedalen och BioFuel Region. Projektet arbetar för att driva på omställningen till hållbara förnybara drivmedel med fokus på tunga fordon och maskinentreprenad i Jämtlands och Västernorrlands län.

Här kan du läsa mer om projektet Förnybart i tanken.

 
Logotyp
X