Gå till sidans huvudinnehåll

Användarundersökning

28 May, 2015

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3985″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Vad tycker folk om gas som drivmedel?
Vad kan förbättras och utvecklas?

Vi har låtit genomföra en undersökning där förare i Skellefteå och Sundsvall har fått tycka till. Här kan vi nu redovisa resultaten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_button title=”Användar undersökning -resultat” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://biofuelregion.se/?p=4237″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Sammanfattningsvis finns det överlag en god kunskap och positiv attityd kring gas som drivmedel. Den utvecklingen går att förstärka men framförallt behövs en utbyggnad av gasinfrastrukturen och en kvalitetssäkring av den. Fler anläggningar och högre driftsäkerhet behövs.

Hos majoriteten av användarna finns en positiv attityd till att använda drivmedel och fordon med låg negativ miljöpåverkan. Men några problem återkommer i intervjuerna, som härrör antingen till tankningen, fordonet eller arbetsmiljön.

Utbyggnad men också informationsinsatser behövs för att påverka attityden till användandet av gasfordon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 
Logotyp
X