Gå till sidans huvudinnehåll

Webbinarium 7 oktober:​ Den tillgängliga laddplatsen – Att bygga laddplatser för alla!

16 September, 2020

Webbinarium 7 oktober:​ Den tillgängliga laddplatsen – Att bygga laddplatser för alla!

Onsdag 7 oktober arrangeras det ett webbinarium med fokus på betydelsen av att tillgänglighetsanpassa laddplatser så att de är inkluderande för alla!

Webbinariet lyfter vikten av att tänka på tillgänglighet i samband med installation av laddstationer, vad vi vinner på att utforma laddplatser på ett tillgängligt sätt samt hur vi kan gå tillväga.

Webbinarium : Den tillgängliga laddplatsen – Att bygga laddplatser för alla!
Onsdag 7 oktober kl 10:00 – 11:30

Vi får höra om hur projektet SiSL Mellersta Norrland inventerat brister vid publika laddplatser och arbetar för fler tillgängliga laddplatser. Vi hör också om hur laddplatserna kan upplevas av de som har en funktionsvariation och som vill bidra till en omställning av transportsektorn.

Jan-Erik Herranen, DHR berättar om sin undersökning av tillgängligheten vid laddstationer runt om i Sverige. Linda Bogren, Designhögskolan i Umeå berättar om resultat från designstudenters arbete för att utforma “den tillgängliga laddplatsen”. Det kommer förstås finnas möjlighet att ställa frågor. Webbinariet är gratis och du anmäler dig här!

Webbinariet är samarrangemang mellan projekten Elbilslandet Syd (som leds av Länsstyrelsen Skåne och Energikontoret Skåne) och Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland (som leds av Biofuel Region och Region Jämtland Härjedalen).

 
Logotyp
X