Gå till sidans huvudinnehåll

november, 2020

Detta är en återkommande aktivitet

30nov13:0014:30Hur beställer jag rätt? Elbilsladdning i praktikenDigital utbildning i två delar

Aktivitetsdetaljer

Det uppstår lätt många frågor vid projektering, upphandling och installation av laddboxar. Inte minst när många laddpunkter ska byggas. Vad är till exempel viktigt att tänka på vid val av laddbox? Hur är det med lastbalansering? Hur framtidsäkras kabeldragning och kommunikationssystem?

För att försöka bringa klarhet i dessa frågor anordnar vi en utbildning uppdelad på två tillfällen om vardera 1,5 timme. Utbildningen hålls av Mats Rindemark och Magnus Ivarsson, EasyCharging, som är vana att hjälpa både företag och bostadsrättsföreningar med lösningar för elbilsladdning. Utbildningen kommer att beröra installationer av destinations- och normalladdare, ej snabbladdare.

Målgrupp:
Utbildningen är för dig:
– som ska verkställa att laddplatser kommer till stånd. Du upphandlar, gör beställningar och annat som rör laddinstallationer. Kanske arbetar du som kommunens fastighetsansvarig, på gatu- och parkavdelning eller på bostadsbolag.
– som ger råd till de som vill installera elbilsladdning, exempelvis Energi- och klimatrådgivare.

Tid: Del 1: Måndag 30 november kl 13.00-14.30
Del 2: Måndag 23 november kl 13.00-14.30
Plats: Via länk i Teams som vi skickar ut dagen innan utbildningstillfället.

Anmälan: Anmäl dig senast den 18/11 via formulär på denna länk. Antalet deltagare är begränsat och deltagare från de fyra nordligaste länen kommer att prioriteras.

Arrangör: Utbildningen arrangeras inom ramen för Stolpe in för Stad och Land av BioFuel Region och Region Jämtland Härjedalen i samarbete med EasyCharging.

Frågor:  Lena Jonsson, BioFuel Region, 070–306 15 40, lena.jonsson@biofuelregion.se

 

Finansiärer SiSL Mellersta Norrland

Tid

(Måndag) 13:00 - 14:30

Organisatör

BioFuel Region och Region Jämtland Härjedalen i samarbete med EasyCharging.

Logotyp
X