Gå till sidans huvudinnehåll

,

H:iH:iNäringslivskonferens om bioekonomi i 4-5 decemberKarlstad

Aktivitetsdetaljer

Unik möjlighet till affärscoachning och matchmaking inom Bioekonomi

Registrering är nu öppen till den internationella konferensen ”BUSINESS FROM BIOECONOMY” 4-5 december i Karlstad. Evenemanget ger en plattform för att förbättra nya samarbeten, hitta nya partners, utveckla verksamhet i bioekonomin och underlätta internationellt kunskapsutbyte på området. Du får därmed stora möjligheter att knyta nya affärskontakter för att stärka och bygga upp nya samarbeten och partnerskap.

Evenemang riktar sig till näringslivet, forskare och bioekonomiska utvecklare i Östersjöregionen.

Under dagarna finns möjlighet att lyssna till företagsfall, god praxis från Östersjöregionen samt delta i två tematiska workshops som fokuserar på biobaserade material och biobränslen, för att diskutera konkreta utmaningar och stärka nytt samarbete och partnerskap.

Unik möjlighet till affärscoachning och matchmaking
Evenemanget erbjuder affärscoaching för bioekonomi företag och möjlighet att visa upp ditt projekt, organisation eller företag på utställningen på eventet. Mer information om affärscoaching och utställningsmöjligheter hittar ni i anmälningsblanketten.

Magnus Matisons från BioFuel Region är med i paneldebatten; Future possibilities and challenges of bioeconomy in the Baltic Sea Region

Läs mer här!

Tid

() H:i - H:i

Organisatör

Logotyp
X