Gå till sidans huvudinnehåll

november, 2020

05nov07:3008:15Vad kan hållbara transporter innebära för mitt företag?Frukostwebbinarium

Aktivitetsdetaljer

Inbjudan till frukost webbinarium den 5/11 kl. 07.30-08.15 med Lena Jonsson, BioFuel Region och Sara Wård Edvall, Länsstyrelsen i samband med temaveckan Här finns jobben i Malå. Inbjudan är dock öppen för alla företag som är intresserade.

Digitalt via länk. Möjlighet finns att delta från Malå kommunhus där gemensam uppkoppling ordnas.

Anmälan senast den 2/11 via formuläret som du hittar här.
Vi skickar ut en länk till alla som anmält sig dagen innan webbinariet.
Vid frågor så kontakta Lena Jonsson, lena.jonsson@biofuelregion.se eller Sara Wård Edvall, sara.ward.edvall@lansstyrelsen.se

Under många år användes ordet hållbarhet mest av engagerade miljöaktivister, men idag vet vi att hållbarhet inte är något som kan väljas bort. All fler företag, såväl stora som små, arbetar med hållbarhetsfrågan och inser att om man inte arbetar med dessa frågor blir man frånåkt och utkonkurrerad.

En viktig del av hållbarhetsfrågan handlar om transporter. Här har du och ditt företag en möjlighet att åstadkomma förändringar som ger miljö-, hälso- och ekonomiska vinster.
Efter webbinariet hoppas vi att du ska fått en bättre idé om vad arbetet för att ställa om till hållbara transporter skulle kunna innebära för ditt företag och hur du kan ta stöd i den processen.

Webbinariet anordnas inom ramen för projektet Fossilfria transporter i norr som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Energimyndigheten, Umeå Energi, Länsstyrelsen, Energikontor Norr, BioFuel Region samt länets alla 15 kommuner.

Tid

(Torsdag) 07:30 - 08:15

Organisatör

Logotyp
X