Gå till sidans huvudinnehåll

Kontakt

Arne Smedberg

VD
+46 70-817 42 30
arne.smedberg(at)biofuelregion.se

Arne har bred erfarenhet från energibranschen av både värme och el men intresset för förnybar energi gjorde att han ville arbeta för BioFuel Region. Lyhördhet är ett signum i hans ledarskap för att matcha de utmaningar vi har framför oss.

Barbro Kalla

Kommunikatör
+46 70-683 04 27
barbro.kalla(at)biofuelregion.se

Pedagog och hållbarhetsveteran som lagt in en växel för att bidra till fossilfrihet. Utvecklar hela tiden sätten att kommunicera med syftet att integrera forskningsresultat i samhällsutvecklingen och för att sprida berättelser om hur vi antar klimatutmaningen.

Moa Jonsson

Kommunikatör
+46 70- 666 45 38
moa.jonsson(at)biofuelregion.se

Magnus Matisons

Projektledare Bioekonomi
+46 70-352 44 94
magnus.matisons(at)biofuelregion.se

Efter många år inom skogsnäringen och forskningens värld vill han lyfta skogsråvarans betydelse för bioekonomin. Lobbar gärna tillsammans med industrin och forskare för att påverka spelreglerna för skogen som råvara.

Johan Lagrelius

Projektledare
+46 70 345 25 56
johan.lagrelius(at)biofuelregion.se

Civilingenjör och vetenskapsjournalist med erfarenhet inom hållbart resande och hållbart byggande. Brinner för att främja hållbara transporter, på senaste tiden främst inom e-mobilitet. Uppskattar att jobba i team och den där intensiva slutfasen när allt faller på plats.

Ida Norberg

Projektledare 
+46 70 331 54 31
ida.norberg(at)biofuelregion.se

Utbildad kemist och doktor med erfarenhet från forskning både inom skogsindustrin och jordbruket. Ida gillar BioFuel Regions sätt att jobba med projekt som verkligen gör skillnad för miljön och bidrar till en hållbar framtid.

 

Hanna Olovsson

Projektledare
+46 70 331 54 34
hanna.olovsson(at)biofuelregion.se

Utbildad inom socialpsykologi och organisationsfrågor med miljövetenskaplig inriktning. Har erfarenhet från hållbart resande och intresserar sig extra mycket för hur miljöval i stort och smått kan bli enklare för både enskilda, organisationer och samhälle. Trivs i miljöer där lyckad samverkan leder till både stöd och vägledning såväl som verkstad för ökad hållbarhet.

Eva Fridman

Projektledare
+46 70-263 51 62
eva.fridman(at)biofuelregion.se

Med rötterna i skogen har hon framförallt jobbat med att utveckla nya produkter för och med skogen som bas. Har erfarenhet från strategiskt arbete i såväl akademi, näringsliv som offentlig verksamhet.

Logotyp
X