Gå till sidans huvudinnehåll

Magasin om biogas i norra Sverige

20 november, 2014

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Magasin om biogas i norra Sverige

Vi har tagit fram ett magasin som  handlar om biogas i norra Sverige och om biogas i allmänhet. Under hösten reste vår kommunikatör Erika Åberg tillsammans med fotograf Matt Bourillion runt i tre dagar och träffade biogasaktörer i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Det blev många intressanta möten och nu är magasinet klart.

I magasinet pratar vi högt och lågt. Vi kan läsa om landets största biogasproducent, Domsjö Fabriker AB, och vi får träffa Jarl Strömbäck i Örnsköldsvik som får åka 17 mil till Sunsvall för att tanka sin bil. Vi har träffat lantbrukarna Nymans vid Frigiva Gård, utanför Piteå, och Nilssons i Kulbäcksliden, utanför Vindeln, som var de första lantbrukarna i i Norrbotten och Västerbotten som vågade ta steget att bygga egna gårdsanläggningar för biogas. Vi presenterar också en del nyheter om spännande projekt som är på gång i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Och mycket mer.

Vill du läsa?

Magasinet finns för läsning i sin helhet och även nedladdning här nedan. Vill du ha ett tryckt pappersexemplar, mejla erika.aberg@biofuelregion.se eller ring Erika på 070-35 05 08 så berättar vi hur det går till, beroende på var du bor.

Vi önskar trevlig läsning!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button2 title=”Ladda hem vårt biogasmagasin här!” style=”3d” color=”grey” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fbiofuelregion.se%2Fwp-content%2Fuploads%2FBiogasmagasin.pdf||”][/vc_column][/vc_row]

 
Logotyp
X