Gå till sidans huvudinnehåll

Nya utmaningar väntar

28 januari, 2020

Jag har jobbat med BioFuel Region i nästan 10 år, och VILKEN resa det har varit. Men nu är det dags för mig att anta nya utmaningar. Jag jobbar på BioFuel Region fram till 20 mars och ska sen vara lite ledig innan jag börjar min nya tjänst som Omvärldsanalytiker på Skellefteå Kraft.

Att få jobba med alla fantastiska medlemmar och samarbetspartners de här åren har verkligen varit inspirerande och energigivande. Och även om jag ibland tycker att det händer för långsamt så när jag ser tillbaka var norra Sverige var 2010 så har det hänt massor, både politiskt på alla nivåer och även infrastrukturmässigt. Från 4 biogastankstankstationer till 10 och oräkneliga mängder av laddstationer. Inte minst är det härligt att det äntligen blir en biogastankstation i Umeå. Klimatsmarta transporter har hamnat på den allmänna agendan nu, vilket är hoppingivande för framtiden.

Jag blir alltså kvar i nätverket – men nu som medlem. Det är skönt att veta var den bästa omvärldsanalysen vad gäller klimatsmarta transporter och bioekonomi finns att hämta, så jag lär höra av mig till såväl BioFuel Regions medarbetare som er medlemmar för att uppdatera mig.

Anna Säfvestad Albinsson

 
Logotyp
X