Gå till sidans huvudinnehåll

Seminarium: Upphandling av gasfordon – så gör man!

20 november, 2014

Seminarium: Upphandling av gasfordon - så gör man!

Att ha miljömål i sin verksamhet är idag inget konstigt. Det har de flesta. Men då det kommer till att köpa in fordon som går på fordonsgas kan det vara lite trixigt. Därför har vi nu satt ihop ett seminarium som handlar om just det och där kommer vi att få höra hur Trollhättan Stad ställde krav på alla de entreprenader de upphandlade och hur Erik Thunström, upphandlare i Sundsvall fått kämpa för att kommunen ska ha bilar som går på förnybara drivmedel. Vi kommer också att få en genomgång av Heini-Marja Suvilehto, Konkurrensverket, om vilja regler som finns att följa när det gäller mijöfordon.

Vi riktar oss till upphandlare, fordonsinköpare och politiker i norra Sverige med det här seminariet och vi hoppas att seminariet kan både inspirera och ge nya kunskaper i de här frågorna.

När: 6 november 2014 kl 10-14
Var: Umeå Folkets Hus
Anmälan görs på länken här

Programmet finns som bifogad fil längre ner på den här sidan.

Väl mött! Vi ses i Umeå den 6 november!

Seminariet är ett arrangemang genom projektet BioGaC, som vi skrivit om tidigare. Projektet ägs av Skellefteå kommun och finansieras av EU-programmet TEN-T, Region Västerbotten och Länsstyrelsen Västernorrland. Deltagare är Härnösand, Sundsvall, Örnsköldsvik, Skellefteå och Piteå kommuner, BioFuel Region, AGA Gas och AC Fordonsgas AB. Projektets budget är på 40 miljoner kronor och tiden för projektet är till och med 2015.

 
Logotyp
X