Gå till sidans huvudinnehåll

Vårt eget biogasmagasin

29 oktober, 2014

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Vi har tagit fram ett magasin som handlar om biogas i norra Sverige och om biogas i allmänhet. Vår kommunikatör Erika Åberg reste tillsammans med fotograf Matt Bourillion runt i tre dagar och träffade biogasaktörer i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Det blev många intressanta möten som nu finns i vårt alldeles egna biogasmagasin.

I magasinet pratar vi högt och lågt. Vi kan läsa om landets största biogasproducent, Domsjö Fabriker AB, och vi får träffa Jarl Strömbäck i Örnsköldsvik som får åka 17 mil till Sundsvall för att tanka sin bil. Vi har träffat lantbrukarna Nymans vid Frigiva Gård, utanför Piteå, och Nilssons i Kulbäcksliden, utanför Vindeln, som var de första lantbrukarna i Norrbotten och Västerbotten som vågade ta steget att bygga egna gårdsanläggningar för biogas. Vi presenterar också en del nyheter om spännande projekt som är på gång i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Och mycket mer.

Vill du läsa?

Magasinet finns för nedladdning när du klickar här. Vill du ha ett tryckt pappersexemplar, eposta barbro.kalla@biofuelregion.se så berättar vi hur det går till, beroende på var du bor.

Vi önskar trevlig läsning![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 
Logotyp
X